EHBO lesmateriaal voor Instructeurs

Voor herhalingslessen en basis cursussen

Het is mogelijk om voor bijvoorbeeld een herhalingsles blarenprikken inclusief een Powerpoint met verdieping, tips en een lijst met evt. aan te schaffen materialen zoals één blarenprik doosje voor ongeveer 7 euro (lage kosten inkoop bij action of drogist) te kopen voor een les van 1 1/2 tot 2 uur afhankelijk van het aantal cursisten.

Of wil je een les hersenletsel geven met wervelletsel, dit kan met Powerpoint en verdieping, tips en lijstje met aan te schaffen materialen om de les een dynamisch en speels effect te geven en de cursisten lekker aan het werk te zetten.

Ook is het mogelijk om een heel jaar herhaling EHBO les powerpoint met verdieping, tips en een lijst met materialen aan te schaffen zoals boven genoemd met de juiste competentieformulier voor het Oranje Kruis. Onderwerpen zijn van 2023 Herhaling
Meldkamer, Rautek
Stoornis bewustzijn
Drugs SPEL
Stabiele zijligging
verslikking
Letsels armen en benen 

brandwonden, bevriezing, blaren en behandelen
Reanimatie baby kind volwassene traumazwachtel levensbedreigend
bloedverlies tourniquet
Wond opstoppen 

Deze lessen kunnen in 1 dag of 2 halve dagen, of bij verenigingen in 6 tot 8 avonden van 2 uur gegeven worden dat is wel afhankelijk van het aantal cursisten.

Wil je meer weten wat er allemaal behandeld wordt zoals bijv. bij letsels armen en benen, daar gaat het over bijv. spierscheur, heupbreuk en Sam Splint neem dan contact op, liefst per mail, zodat ik extra informatie kan sturen, we kunnen ook per telefoon overleggen wat de mogelijkheden en de eventuele kosten zijn.

Er kan ook een Powerpoint op verzoek gemaakt worden, met onderwerp naar keuze, altijd veel plaatjes en weinig tekst, dat mag jij als instructeur erbij vertellen die verdieping zit er altijd bij.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Helma Bolk info@helmabolkopleidingen.nl of  06-13040964. Mocht ik les aan het geven zijn en de telefoon niet direct opnemen dan bel ik bij de eerstvolgende gelegenheid terug.