helmabolkopleidingen.nl

Neem voor een samenwerking gerust contact met ons op

logo-het-oranje-kruis

Lesmateriaal voor EHBO Instructeurs

Als EHBO instructeur moet je ieder jaar voor andere instructeurs altijd een EHBO les geven met een opdracht en de nodige verdieping. Omdat mijn lessen altijd als zeer afwisselend, snel en prettig werden ervaren en men de dag van 8 uur vond omvliegen, wil ik deze power points, spellen, puzzels en creatieve ideeën tegen een kleine vergoeding met andere instructeurs delen.

Diverse mogelijkheden

  • Herhalingslessen
  • Basiscursussen
  • Een lesopdracht op verzoek
  • Kahoot! Quiz
  • Power points op maat gemaakt
  • Diverse puzzels over stoornis in bewustzijn
  • Informatie over actuele nieuwe ontwikkelingen zoals de Life Vac

Praktische informatie

Wil je meer informatie over instructeursmateriaal, dan kun je contact met me opnemen via helmabolkopleidingen@kpnmail.nl of 06-13040964. Mocht ik les aan het geven zijn en de telefoon niet direct opnemen, dan bel ik bij de eerstvolgende gelegenheid terug.

× Waar kan ik U mee helpen?